Sleva až 30 % na hodinky

00:00:00

Sleva až 30 % na hodinky

00:00:00
Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 65 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

PÁNSKÉ PODVAZKY, PODVAZKOVÉ ŠLE A PÁSKY

Podvazky a podvazkové šle se mohou zdát jako nedůležité doplňky, ale hrají klíčovou roli při udržování elegantního a uhlazeného vzhledu. Pojďme se podívat na různé druhy podvazkových šlí na košile, podvazky na ponožky a pásky na rukávy, které vás mohou zachránit před nešťastnými nedokonalostmi šatníku.

1 Pánské podvazky, podvazkové šle a pásky1.1 Podvazkové šle na košile1.2 Podvazky na košile1.3 Podvazkové pásky na košile1.4 Podvazky na košile1.5 Podvazkové šle na ponožky1.6 Pásky na rukávy1.7 Proč je potřebujete?

PODVAZKOVÉ ŠLE NA KOŠILE

Díky těmto praktickým doplňkům zůstane vaše košile svěží a na svém místě, ať se hýbete sebevíc.

PODVAZKY NA KOŠILE

Připevňují se k cípu košile a připínají se k ponožkám. Košile tak zůstane napnutá, čímž se zamezí nepříjemnému vyhrnování jak v zadní části, tak i vepředu.

Více informací o luxusních doplňcích, které pozvednou váš oblek na vyšší úroveň, najdete v našem článku 7 luxusních doplňků k obleku pro muže

PODVAZKOVÉ PÁSKY NA KOŠILE

Jedná se o elastický podvazkový pás, který se obepíná kolem pasu na vnější straně košile. Pevně tak košili drží na místě a zabraňuje vyhrnování.

PODVAZKY NA KOŠILE

Obepínají stehna a zachovávají elegantní vzhled, aniž by to bylo na úkor pohodlí.

PODVAZKOVÉ ŠLE NA PONOŽKY

Nikdo nechce, aby se mu shrnovaly ponožky. Podvazky na ponožky se postarají o to, že vaše ponožky zůstanou napnuté a budou vypadat skvěle.

Klasické podvazky na ponožky mají elastický pásek, který obepíná lýtko, a klipsy pro zajištění ponožek. Mají vintage styl – jsou ideální pro ty, kteří ocení nadčasové doplňky.

PÁSKY NA RUKÁVY

Pásky na rukávy dodávají šmrnc staré školy a zároveň udržují perfektní délku rukávů.

Nastavitelné pásky na rukávy mají obvykle kovové přezky, které dodají vašemu outfitu šmrnc. Skvěle se hodí k formálním oděvům. Snadno udrží manžety na svém místě a vy budete bez starostí. Jsou většinou elastické a poskytují vynikající pohodlí při každodenním nošení.

Podívejte se na našeho průvodce doplňky k obleku pro každou příležitost.

PROČ JE POTŘEBUJETE?

Tyto doplňky zajistí, že vám oblečení dokonale padne, a dodají vám vybroušený a uhlazený vzhled. Už žádné vytahané košile, pomačkané ponožky ani dlouhé rukávy.

Sebevědomí spočívá v důvěře. Ano, věřte si, ale také si buďte jisti, že váš outfit je vyladěný a že je nepravděpodobné, že by se vám mohlo něco přihodit. Ať už prezentujete na poradě, jdete na první rande nebo tancujete na vlastní svatbě, budete vypadat a cítit se jako doma.

Podvazky a podvazkové šle se vyrábějí v různých stylech a z různých materiálů, takže si můžete vybrat ty, které odpovídají vašemu osobnímu vkusu. Každý si tu najde něco pro sebe – od vintage až po modernější kousky.