20% sleva na šperky - Když nakoupíte za 1000 Kč

20% sleva na šperky - Když nakoupíte za 1000 Kč

Můžete vrátit do 365 dnů – nebudeme se ptát proč!
Doručení 65 Kč - Možnost doručení zdarma od 1 199 Kč-
Kontaktujte nás

NEJLEPŠÍ PRACOVNÍ TAŠKY PRO MUŽE

Správná taška do práce může změnit váš denní režim. Musí nejen pojmout vaše nejnutnější potřeby, ale také doplnit váš styl a poskytnout pohodlí při dojíždění.

Podívejme se na nejvhodnější pánské tašky do práce a porovnejme šest oblíbených variant: kožené tašky na notebook, brašny, batohy, tote bagy, aktovky a crossbody tašky a jejich výhody a nevýhody.

Druhy tašek

Materiály, ze kterých jsou tašky vyrobeny

Najděte si pracovní tašku, do které se vám vejde vše, co potřebujete – nechcete přece, aby vás vyhodili z práce kvůli tomu, že si každý den zapomenete přinést pracovní poznámky, protože se vám nevejdou do lehké a pohodlné tašky přes rameno.

Pokud po cestě do práce čelíte nepříznivému počasí, ujistěte se, že vaše potřeby jsou v bezpečí.

Věřte nám, že váš šéf určitě nebude nadšený z toho, že každý měsíc potřebujete nový notebook.

Vyberte si proto praktickou tašku, do které bezpečně uložíte vše potřebné, a o pohodlí a hmotnosti přemýšlejte až poté.

1 Nejlepší pracovní tašky pro muže1.1 Pracovní tašky přes rameno1.2 Pracovní tašky na notebooky1.3 Aktovky do práce1.4 Pracovní tašky stylu tote1.5 Batohy do práce1.6 Crossbody tašky do práce2 Nejlepší pracovní taška pro vás

PRACOVNÍ TAŠKY PŘES RAMENO

Tašky typu messenger nabízejí snadný přístup a univerzálnost s dostatečným prostorem pro notebook, dokumenty a věci denní potřeby. Jsou navrženy tak, aby se daly nosit přes hlavu. Rovnoměrně rozloží váhu pro pohodlí při dlouhých procházkách nebo jízdě na kole a umožňují rychlý přístup k věcem, aniž byste museli tašku sundávat.

  • Snadný přístup k osobním věcem
  • Pohodlné pro dlouhodobé nošení
  • Stylové a univerzální
  • Mohou vypadat příliš neformálně ve formálnějším prostředí
  • Omezený počet přihrádek může zkomplikovat uspořádání potřeb
  • Při přenášení těžších břemen se mohou posouvat

Funkčnost

Tašky messenger jsou především o snadném přístupu a univerzálnosti. Nabízejí dostatek prostoru pro notebook, dokumenty a další věci denní potřeby. Velkou hlavní přihrádku často doplňuje několik menších kapes, které vám pomohou udržet pořádek. Do tašek typu messenger se obvykle vejdou velké notebooky, takže jsou ideální pro ty, kteří nosí větší zařízení.

Pohodlí

Při nošení přes hlavu se váha tašek typu messenger rozkládá rovnoměrněji než u tašek přes rameno, takže jsou pohodlnější na delší procházky nebo jízdu na kole. Jejich design umožňuje rychlý přístup k vašim potřebám, aniž byste museli tašku sundávat, což je velkou výhodou, když spěcháte.

Styl

Tašky typu messenger představují rovnováhu mezi ležérním a profesionálním stylem. Jsou ideální pro kreativce, technicky zdatné profesionály nebo pro všechny, kdo pracují v uvolněnějším kancelářském prostředí. Díky různým materiálům, od plátna po kůži, si můžete snadno vybrat takový, který bude vyhovovat vašemu osobnímu vkusu.

Někdy jsou mylně považovány za brašny.

PRACOVNÍ TAŠKY NA NOTEBOOKY

Tašky na notebook jsou ideální pro ty, kdo ocení styl i funkčnost, protože bezpečně pojmou váš notebook a nezbytné doplňky díky polstrovaným přihrádkám a praktickým kapsám. Nabízejí uhlazený, profesionální vzhled, který je ideální pro formální kancelářské prostředí.

  • Elegantní a profesionální vzhled
  • Odolný a trvanlivý materiál
  • Dobře uspořádané přihrádky na nezbytnosti
  • Těžší ve srovnání s jinými variantami
  • Méně pohodlné pro dlouhé dojíždění
  • Obvykle dražší

Funkčnost

Kožené tašky na notebook jsou navrženy tak, abyste si do nich mohli bezpečně uložit notebook spolu s nezbytnými potřebami, jako jsou nabíječky, dokumenty a drobná elektronika. Obvykle mají polstrovanou hlavní přihrádku pro ochranu notebooku a další kapsy pro uspořádání vašich potřeb. Většina z nich je vhodná pro notebooky s úhlopříčkou až 15 palců, takže jsou ideální pro ty, kteří potřebují nosit své vybavení všude s sebou a vypadat přitom stylově.

Pohodlí

Kožené tašky na notebook se často nosí v ruce nebo s popruhem přes rameno, ale nemusí být nejpohodlnější při dlouhém dojíždění, zejména když je máte naplněné až po okraj. Nicméně jejich přehledný design umožňuje rychlý a snadný přístup k vašim potřebám, což je výhodou, když spěcháte.

Styl

Pokud se snažíte o uhlazený a profesionální vzhled, kožená taška na notebook je jednou z nejlepších pracovních tašek pro muže. Luxusní materiál a elegantní design udělají dojem ve formálním kancelářském prostředí, ať už jdete na pracovní schůzku, nebo do zasedací místnosti.

AKTOVKY DO PRÁCE

Aktovky jsou profesionální pracovní zavazadla, která jsou navržena tak, aby v nich byly uspořádány a chráněny vaše dokumenty, notebook a kancelářské potřeby. Obvykle se nosí v ruce, některé mají popruh přes rameno. Jsou ideální pro krátké cesty mezi kanceláří a obchodními schůzkami. Díky strukturovanému designu a kvalitním materiálům, jako je kůže, jsou nepostradatelné v profesích, kde je důležité udělat dojem na první pohled.

  • Profesionální a reprezentativní
  • Skvělá přehlednost a struktura
  • Odolné a bezpečné
  • Méně pohodlné při nošení těžších předmětů
  • Omezená kapacita ve srovnání s jinými taškami
  • Mohou být nepohodlné při nošení

Funkčnost

Aktovky jsou typickým příkladem profesionálních pracovních tašek. Jsou určeny k ukládání dokumentů, notebooků (obvykle do velikosti 15 palců) a drobné elektroniky. Strukturovaný design zajišťuje, že vaše potřeby zůstanou chráněné a nepoškodí se. Mnohé aktovky také zahrnují přihrádky na pera, vizitky a další kancelářské nezbytnosti.

Pohodlí

Aktovky se obvykle nosí v ruce, některé mají odnímatelný ramenní popruh. I když nejsou pro dlouhé dojíždění tak pohodlné jako batohy nebo tašky přes rameno, jsou ideální pro krátké cesty z kanceláře na schůzky.

Styl

Pro klasický, reprezentativní vzhled není nic lepšího než aktovka. Je to nejvhodnější taška pro pracovníky v profesích, jako je právo, finančnictví nebo obchod, kde je důležitý první dojem. Strukturovaný design a kvalitní materiály, jako je kůže nebo špičková syntetika, vypovídají o vaší profesionalitě.

PRACOVNÍ TAŠKY STYLU TOTE

Tašky typu tote jsou prostorné a jednoduché, s velkou otevřenou přihrádkou, do které se vejde notebook, dokumenty a dokonce i vybavení do posilovny, chybí jim však rozsáhlejší možnosti pro uspořádání. Nosí se v ruce nebo přes rameno. Nejsou sice ideální pro přepravu těžkých nákladů na dlouhé vzdálenosti, ale jejich otevřený design umožňuje rychlý přístup k potřebám, takže se hodí pro náročné dny.

  • Módní a moderní design
  • Rychlý přístup k potřebám
  • Univerzální použití
  • Méně pohodlné na dlouhé vzdálenosti
  • Méně úložných prvků
  • Otevřený design představuje menší bezpečnost

Funkčnost

Tašky typu tote jsou prostorné a jednoduché, s velkou otevřenou přihrádkou, do které se vejde notebook, dokumenty, a dokonce i vybavení do posilovny. Obvykle nenabízejí tolik úložních přihrádek jako jiné tašky, ale v jednoduchosti je jejich kouzlo. Do většiny tašek typu tote se vejdou notebooky do velikosti 15 palců a další každodenní potřeby.

Pohodlí

Tašky typu tote se nosí v ruce nebo přes rameno, což je méně pohodlné při nošení těžších nákladů na delší vzdálenosti. Jejich otevřený design však umožňuje rychlý přístup k uloženým věcem, což je skvělé během rušných dnů, kdy potřebujete mít věci po ruce.

Styl

Pokud hledáte tašku, která je funkční a zároveň módní, taška typu tote může být tou nejlepší pánskou pracovní taškou pro vás. Nabízejí moderní, stylový vzhled, který je ideální pro moderní kancelářské prostředí. Tašky typu tote jsou oblíbené zejména v kreativních odvětvích, kde ocení váš vkus.

BATOHY DO PRÁCE

Batohy nabízejí pohodlí, protože budete mít volné ruce. Mají největší objem, takže jsou ideální pro přenášení velkých notebooků, knih, svačin a vybavení do posilovny. Většina je vybavena polstrovanými přihrádkami na notebooky a několika kapsami pro uspořádání nezbytných potřeb. Batohy se dvěma popruhy, které hmotnost rovnoměrně rozloží, snižují zátěž a často mají polstrované popruhy a zádové panely pro větší pohodlí.

  • Nejpohodlnější, pokud toho máte opravdu hodně
  • Budete mít volné ruce
  • Dostatek úložného prostoru
  • Mohou vypadat příliš ležérně ve formálním prostředí
  • Mohou být nepraktické, když máte málo místa
  • Nejsou ideální, pokud potřebujete mít vše po ruce

Funkčnost

Batohy představují dokonalé pohodlí a volné ruce. Nabízejí největší kapacitu ze všech tašek v tomto seznamu, takže jsou ideální pro uložení notebooků, knih, svačin, vybavení do posilovny a dalšího. Většina moderních batohů je vybavena polstrovanými přihrádkami na notebooky (do velikosti 17 palců) a několika kapsami na drobnou elektroniku, dokumenty a další nezbytnosti.

Pohodlí

Pokud je pro vás prioritou pohodlí, batoh bude pravděpodobně tou nejlepší volbou do práce. Design se dvěma popruhy zátěž rovnoměrně rozkládá na ramena a snižuje tak námahu při dojíždění. Mnoho batohů má také polstrované popruhy a zádové panely pro větší pohodlí.

Styl

I když jsou batohy obecně považovány spíše neformální, existuje spousta elegantních, minimalistických designů, které jsou vhodné i do kanceláře. Dobře zvolený batoh může být praktický i stylový, zejména na pracovištích s volnějším dress codem.

CROSSBODY TAŠKY DO PRÁCE

Crossbody tašky jsou kompaktní a ideální pro uložení základních potřeb, jako je tablet, telefon, peněženka a klíče, s jednou hlavní přihrádkou a menšími vnitřními kapsami. Nosí se přes hlavu a můžete je snadno přehodit dopředu, takže poskytují pohodlí, volné ruce, menší zatížení a jsou pohodlné i při dlouhodobém nošení, zejména v městském prostředí.

  • Kompaktní a lehké
  • Pohodlí a volné ruce
  • Ideální pro rychlé a neformální akce
  • Omezený úložný prostor
  • Nevhodné pro uložení notebooku
  • Nemusí se hodit do formálního kancelářského prostředí

Funkčnost

Crossbody tašky jsou menší a kompaktnější než jiné pracovní tašky, takže jsou ideální na nošení jen toho nejnutnějšího. Obvykle mají jednu hlavní přihrádku s menšími vnitřními kapsami, které jsou ideální na tablet, telefon, peněženku a klíče. Nejsou sice určeny k uložení běžného notebooku, ale vejde se do nich malý tablet nebo tenký notebook.

Pohodlí

Crossbody tašky se nosí přes hrudník a nabízejí volné ruce podobně jako tašky přes rameno, ale s menší zátěží. Jsou pohodlné pro dlouhodobé nošení, zejména v městském prostředí, kde se potřebujete pohybovat svižně.

Styl

Crossbody tašky jsou ideální pro ty, kteří ocení minimalistický městský vzhled. Skvěle se hodí na neformální pracoviště nebo pro profesionály, kteří potřebují tašku na krátké cesty po městě. Jejich kompaktní rozměry a elegantní design z nich dělají jednu z nejlepších kancelářských tašek pro ty, kteří dávají přednost jednoduchosti.

NEJLEPŠÍ PRACOVNÍ TAŠKA PRO VÁS

Výběr optimální pracovní tašky závisí na vašich každodenních potřebách, preferencích v oblasti pohodlí a osobním stylu.

  • Pro profesionální a uhlazený vzhled: Vyberte si koženou tašku na notebook nebo aktovku.
  • Pro neformální pohodlí a snadný přístup: Ideální je taška přes rameno typu messenger nebo crossbody.
  • Pro pohodlí, volné ruce a větší kapacitu: Nejlepší volbou bude batoh.
  • Pro kombinaci stylu a praktičnosti: Moderní a univerzální variantou je taška typu tote.

Každá z těchto tašek je něčím jedinečná, takže než se rozhodnete, zvažte, co je pro vás důležitější – zda styl, funkčnost nebo pohodlí.